Mortuariumbeheer MUMC+/azM

Walpot verzorgt voor het MUMC+ het beheer van het mortuarium. Op deze pagina vindt u meer informatie over de tarieven en voorwaarden van het mortuarium in het MUMC+ en informatie over de Vereniging Mortuariumbeheerders in de Gezondheidzorg.

VMG
De Vereniging van Mortuariumbeheerders in de Gezondheidszorg is opgericht in het jaar 2000 als overkoepelende organisatie voor beheersers van mortuaria (al dan niet geprivatiseerd) in ziekenhuizen en zorgcentra.
 Sinds de oprichting zijn wij lid van deze vereniging.

De missie van de VMG
Deze vereniging heeft tot doel de goede naam en faam van de mortuariumbeheerders in stand te houden en te bevorderen. Dit doet de VMG onder meer door het volgende:

Deelname in de Stichting Klachteninstituut Ombudsman Uitvaartwezen. Doordat mortuariumbeheer een kritische dienstverlening is met hoge kwaliteitseisen, dienen de belangen van de cliënten optimaal gewaarborgd te blijven. Deze instantie kan bij klachten en geschillen betreffende het mortuarium door zowel de cliënt als de beheerder worden ingeschakeld. De uitspraken zijn bindend.

Fungeren als gesprekspartner voor de overheid en andere instanties. Wettelijke bepalingen kunnen onderwerp van gesprek zijn en tevens zal er overleg worden gevoerd met brancheorganisaties binnen de gezondheidszorg en het uitvaartwezen. De VMG is lid van het Platform Uitvaartwezen.

Tarieven mortuarium MUMC+
De diverse tarieven voor mortuariumdiensten in het MUMC+ kunt u hier vinden.

Algemene voorwaarden
Wij hanteren de algemene voorwaarden van de Vereniging van Mortuariumbeheerders in de Gezondheidszorg. Om deze te bekijken, klik hier!


Kwaliteitsbewaking 
Opleidingen om de professionaliteit binnen de vereniging op peil te houden, toewerken naar ISO-certificering en meewerken aan wettelijke regelingen en opleidingen met betrekking tot o.a. thanatopraxie. Meer informatie over de Vereniging van Mortuariumbeheerders in de Gezondheidszorg? Klik hier!

Default
foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: +31 (0)43 - 409 1244
Email: info@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
Tel.: +31 (0)43 - 409 1244
Email: begraafplaats@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM)
6229 HX Maastricht
Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
 
Copyright 2024 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Privacy StatementDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl
Overlijden melden?
Bel +31 (0)43 4091244