La Mémoire

Foto

Een afscheid zoals u dat wilt. Daar hoort een uitvaart bij die volledig op maat gemaakt is voor uw wensen. In een ruimte die voelt als een warme deken, waar het leven gevierd kan worden. Dat kan in onze ontmoetingsruimte ‘La Mémoire’ in Eijsden waar mooie herinneringen kunnen worden gedeeld midden in de natuur. Waar rust, ruimte en licht samenkomen om kracht bij te zetten aan een sfeervol afscheid.

Een ruimte vol audiovisuele opties, waar niet alleen koffietafels mogelijk zijn, maar al uw wensen vervuld kunnen worden om op gepaste wijze met familie en vrienden samen te komen en mooie herinneringen op te halen. Met oog voor detail zorgen wij voor een afscheid precies zoals uw dierbare dat gewild zou hebben.

Unieke setting
Ondanks dat La Mémoire op loopafstand van het crematorium ligt, heeft het gebouw een hele andere sfeer. Het gebouw is namelijk geheel van glas en heeft een unieke setting. La Mémoire staat midden in een weide met kersenbomen en biedt uitzicht op het prachtige Limburgse heuvelland.

Koffietafel
Koffietafelmogelijkheden zijn er in vele varianten. La Mémoire biedt allerlei mogelijkheden om op gepaste wijze met familie en vrienden, na een begrafenis of crematie samen te komen. La Mémoire is geschikt voor wel 400 mensen maar is ook geschikt voor kleinere groepen. Ook bieden wij een uitgebreid assortiment eten en drinken en verschillende arrangementen aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, denken met u mee en geven u inzicht in de kosten. Neem gerust contact met ons op.
 

Default
foto
Begeleiding
Crematorium Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: +31 (0)43 - 409 3703
Email: info@walpot.net
Uitvaartcentra Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
Tel.: +31 (0)43 - 409 1244
Email: begraafplaats@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM)
6229 HX Maastricht
Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
 
Copyright 2023 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Privacy StatementDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl
Overlijden melden?
Bel +31 (0)43 4091244