walpot
walpot
Slide background

Buitenlocatie

Foto

Een buitengewoon afscheid

Walpot Uitvaartzorg & Crematorium biedt u een unieke uitvaartlocatie op eigen terrein midden in de natuur. De buitenlocatie vormt met een sfeervolle tent een prachtig decor voor een mooi en persoonlijk afscheid.

In een sfeervolle omgeving, omgeven door de schoonheid van de Limburgse natuur en het gemak van de voorzieningen van het uitvaartcentra, kan hier op informele en intieme setting een unieke afscheidsdienst worden gehouden. De locatie biedt u alle mogelijkheid om met respect voor de coronamaatregelen in een veilige en rustieke setting, op gepaste en mooie wijze, afscheid te nemen van uw dierbare. Een setting waar sfeer en de rust van natuur volledig samenkomen. 

De sfeervolle buitenlocatie ligt midden in de natuur en is met natuurlijke, warme materialen voor de koudere maanden ingericht en geschikt bij vrijwel alle weersomstandigheden. Tevens heeft u bij mooi weer achter de tent een ruime tuin ter beschikking voor een wandeling of om rustig te genieten van de natuur en even bij elkaar te zijn.

Audiovisuele opties

Om het afscheid persoonlijk te maken, heeft u de mogelijkheid om foto’s en video’s op twee beeldschermen af te spelen. Ook is het mogelijk om persoonlijke muziek af te spelen. Dit kan bijvoorbeeld lievelingsmuziek van de overledene zijn, of muziek die hoort bij een speciale gebeurtenis. De uitvaartondernemers en of funerair spreker heeft de mogelijkheid om zijn of haar eigen afspeelmedium (iPad e.d.) mee te nemen.

Arrangementen

Ook kunnen wij de gasten aansluitend informeel voorzien van een hapje en een drankje, eventueel uitgebreid met een toost of een borrel in onze koffietafelruimte La Mémoire. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Heeft u vragen? Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

 

foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
telefoonnummer
Email: info@walpot.net
Uitvaartcentra
Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM), 6229 HX Maastricht
 
Copyright 2021 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Algemene VoorwaardenDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl