walpot
walpot
Slide background

Asbestemming

Foto

Een laatste rustplaats om te gedenken en om te herdenken. De keuze van een asbestemming is heel persoonlijk. Daarbij is de vraag: bewaren, verstrooien of gedenken van belang.

Uw wens, net als de wens van uw dierbare, staat bij de keuze van de asbestemming centraal. Een blijvende herinnering op eigen wijze maken wij graag voor u mogelijk.

Bewaren                                
Ook al is uw dierbare er niet meer, het is fijn om toch een plek te hebben waar u kunt herinneren en gedenken. Dit kan thuis of in onze herdenkingstuin.

Verstrooien
Het is ook mogelijk om de as van uw dierbare te verstrooien op uw eigen gewenste wijze. Een mooi afscheid als blijvende herinnering aan uw dierbare. Hierbij kunt u denken aan een verstrooiing op het crematoriumterrein, op de Maas of op een eigen persoonlijke plek. Wij begeleiden en ondersteunen u graag bij de keuzes die u maakt.

Gedenken
Afscheid nemen is ook denken aan mooie herinneringen die u samen heeft beleefd met uw dierbare. In onze mooie tuin beschikken wij over onze eigen unieke gedenkboom. Door een naamblaadje in de boom te hangen, krijgt uw dierbare een blijvende herinnering in onze tuin.

As in sieraden
Uw dierbare altijd dicht bij u dragen is mogelijk wanneer u een deel van de as in een sieraad laat verwerken. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare door een mooie ring of een mooie ketting altijd dichtbij uw hart is.

foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
telefoonnummer
Email: info@walpot.net
Algemene voorwaarden
Landschapsbegraafplaats
Tel.: +31 (0)6 - 515 811 83
Email: begraafplaats@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra
Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM), 6229 HX Maastricht
 
Copyright 2023 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Privacy StatementDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl