Themabijeenkomst

Een buitengewoon afscheid

  Walpot Uitvaartzorg & Crematorium biedt u een unieke uitvaartlocatie op eigen terrein midden in de natuur. De buitenlocatie vormt met een stijlvolle tent een prachtig decor voor een mooi en persoonlijk afscheid. In een rustige omgeving, omgeven door de schoonheid van de Limburgse natuur en het gemak van de voorzieningen van het uitvaartcentra, kan hier op informele en intieme setting een unieke afscheidsdienst, koffietafel of borrel worden gehouden. De overdekte buitenlocatie is geschikt voor afscheidsceremonies van 100 tot 250 personen. De locatie is geschikt bij vrijwel alle weersomstandigheden. Bij regen biedt de stretchtent volledige bescherming en bij mooi weer heeft u achter de tent een ruime tuin ter beschikking voor een wandeling of om rustig te genieten van de natuur en even bij elkaar te zijn.

Audiovisuele opties

Om het afscheid persoonlijk te maken, heeft u de mogelijkheid om foto’s en video’s op twee beeldschermen af te spelen. Ook is het mogelijk om persoonlijke muziek af te spelen. Dit kan bijvoorbeeld lievelingsmuziek van de overledene zijn, of muziek die hoort bij een speciale gebeurtenis. De uitvaartondernemer en/of de spreker heeft de mogelijkheid om zijn of haar eigen afspeelmedium (iPad e.d.) mee te nemen.

Arrangementen

Ook kunnen wij de gasten aansluitend informeel voorzien van een hapje en een drankje, eventueel uitgebreid met een toost of een borrel. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Heeft u vragen? Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden. 

Naam
Adres
Telefoon
Email
Aantal personen
Hoe bent u bekend geraakt met deze themabijeenkomst?
Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief over toekomstige themabijeenkomsten?
Over ons
foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: +31 (0)43 - 409 1244
Email: info@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
Tel.: +31 (0)43 - 409 1244
Email: begraafplaats@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM)
6229 HX Maastricht
Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
 
Copyright 2024 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Privacy StatementDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl
Overlijden melden?
Bel +31 (0)43 4091244