Themabijeenkomst

Wandel met ons mee
Iedereen is welkom op onze landschapsbegraafplaats. U kunt altijd zelf een kijkje komen nemen, maar geregeld organiseren we ook rondwandelingen. Tijdens zo'n informatieve rondwandeling nemen we u graag uitgebreid mee in de geborgenheid van de verschillende landschapskamers en hun eigenschappen. Door de bloemenweide die in het voorjaar en zomer volstaat met bloemen, het knusse beukenbos, de appel-, peren- en pruimenbomen in de fruitweide of door de islamitische Tuin der Eeuwigheid. Bekijk het gebied met eigen ogen en ontdek wat de landschapsbegraafplaats voor u kan betekenen. Rondwandelingen
U bent van harte welkom voor een wandeling, informatie en een kop koffie. We nemen u graag mee in onze plannen en vertellen u meer over onze mooie plek en de mogelijkheden van begraven en uitvaart. De rondwandelingen vinden plaats op:

  • Iedere eerste zondag van de maand
We starten om 11.00 uur en een rondwandeling duurt ongeveer een uur. U kunt zich aanmelden via aanmelden@walpot.net voor een van de rondwandelingen. Dit is niet verplicht, maar dan kunnen we contact met u opnemen mocht de wandeling niet doorgaan.  Persoonlijke afspraak?
Mail ons gerust om een aparte afspraak met u in te plannen. U kunt zich ook via aanmelden@walpot.net aanmelden, wij nemen dan contact met u op. Parkeren
Tijdens een bezoek aan de landschapsbegraafplaats kunt u parkeren op de parkeerplaats midden op het terrein. Deze is te bereiken via de ingangspoort op Langs de Gewannen 20, Ulestraten.

Naam
Adres
Telefoon
Email
Aantal personen
Hoe bent u bekend geraakt met deze themabijeenkomst?
Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief over toekomstige themabijeenkomsten?
Over ons
foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: +31 (0)43 - 409 1244
Email: info@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
Tel.: +31 (0)43 - 409 1244
Email: begraafplaats@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM)
6229 HX Maastricht
Langs de Gewannen 20
6235 NV Ulestraten
 
Copyright 2024 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Privacy StatementDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl
Overlijden melden?
Bel +31 (0)43 4091244