walpot
walpot
Slide background

OPEN DAG: Zondag 19 mei 2019

Met ruim 80 jaar ervaring en hart voor de zaak staat het team van Walpot Uitvaartzorg & Crematorium elke dag klaar om u te begeleiden tijdens de moeilijkste momenten in uw leven. Want afscheid nemen kun je maar één keer; en dan wil je dat het goed gebeurt. Wij geloven in oprechte aandacht van mens tot mens: vriendelijk, zorgvuldig en attent. Dat is een belofte op papier die u ervaart in de praktijk.

Op 19 mei openen wij van 11.00 tot 16.00 uur onze deuren en presenteren op feestelijke wijze onze nieuwe koffietafelruimte en afscheidsplek. Met deze uitbreidingen van ons bedrijf scheppen we ruimte voor uw gevoel. Van begin tot eind.

Neemt u een kijkje in onze rouwkamers, verzorgingsruimte, onze aula en crematieruimte. Wandel door onze herdenkingstuin en ervaar onze koffietafelruimte. Onze medewerkers vertellen u graag over alle onderdelen van ons bedrijf: verzorging en opbaring, rouwdrukwerk, crematies en begrafenissen, afscheidsdiensten, asbestemmingen, koffietafels, verzekeringen en meer. Er worden doorlopend presentaties gegeven over onze visie op afscheid nemen en de vele mogelijkheden die we kunnen bieden. Ook delen we graag onze toekomstplannen en zijn we benieuwd naar wat een mooi en waardig afscheid voor u betekent.

We ontmoeten u graag op 19 mei. Komt u ook?

Wij staan voor u klaar, want afscheid nemen doe je samen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Default
foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: 0(031) - 43 - 409 1244
Email: info@walpot.net
Uitvaartcentra
Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden
Tongerseweg 114, 6214 BC Maastricht
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM), 6229 HX Maastricht
Rijksweg 71, 6325 AB Berg en Terblijt
 
Copyright 2019 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Algemene VoorwaardenDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl