walpot
walpot
Slide background

Rondwandelingen

Wandel met ons mee
Iedereen is welkom op onze landschapsbegraafplaats. U kunt altijd zelf een kijkje komen nemen, maar geregeld organiseren we ook rondwandelingen. Tijdens zo'n informatieve rondwandeling nemen we u graag uitgebreid mee in de geborgenheid van de verschillende landschapskamers en hun eigenschappen. Door de bloemenweide die in het voorjaar en zomer volstaat met bloemen, het knusse beukenbos, de appel-, peren- en pruimenbomen in de fruitweide of door de islamitische Tuin der Eeuwigheid. Bekijk het gebied met eigen ogen en ontdek wat de landschapsbegraafplaats voor u kan betekenen.

Rondwandelingen
U bent van harte welkom voor een wandeling, informatie en een kop koffie. We nemen u graag mee in onze plannen en vertellen u meer over onze mooie plek en de mogelijkheden van begraven en uitvaart.

LET OP: De rondwandeling van zondag 22 februari is wegens de regen- en sneeuwval geannuleerd. 

De eerstvolgende rondwandelingen is op:

  • zondag 5 februari 2023

We starten om 10.30 en om 12 uur. Een rondwandeling duurt ongeveer een uur. U kunt zich via begraafplaats@walpot.net aanmelden voor een van de rondwandelingen. Dit is niet verplicht, maar dan kunnen we contact met u opnemen mocht de wandeling niet doorgaan. 

Persoonlijke afspraak?
Mail ons gerust om een aparte afspraak met u in te plannen. U kunt zich ook via begraafplaats@walpot.net aanmelden, wij nemen dan contact met u op.

Parkeren
Tijdens een bezoek aan de landschapsbegraafplaats kunt u parkeren op de parkeerplaats midden op het terrein. Deze is te bereiken via de ingangspoort op Langs de Gewannen 20, Ulestraten.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Enkele keren per jaar versturen wij onze nieuwsbrief. Niet alleen informeren we u daarin over actuele ontwikkelingen of over onze landschapsbegraafplaats, maar we willen u ook graag inspireren.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link.

Mijn gegevens

*Deze velden zijn verplicht.

Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
telefoonnummer
Email: info@walpot.net
Algemene voorwaarden
Landschapsbegraafplaats
Tel.: +31 (0)6 - 515 811 83
Email: begraafplaats@walpot.net
Algemene voorwaarden
Uitvaartcentra
Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM), 6229 HX Maastricht
 
Copyright 2023 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Privacy StatementDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl