walpot
walpot
Slide background

Dienst bekijken

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn tijdens de afscheidsplechtigheid van uw dierbare? Wellicht woont u aan de andere kant van de wereld of bent u minder mobiel om fysiek aanwezig te kunnen zijn? Maak dan gebruik van ons geavanceerd videosysteem 'Dienst bekijken'.

Dienst bekijken

Wanneer één van uw dierbaren overlijdt, kunt u in een emotionele periode terecht komen. Het liefste wilt u dat al uw familie, vrienden en collega's op een passende wijze afscheid kunnen nemen van uw dierbare. Dit is helaas niet altijd mogelijk. Door afstand of door gezondheid worden sommige mensen beperkt. Daarom werkt Walpot met een geavanceerd videosysteem waarbij diverse camera's worden ingezet. Het is om die reden mogelijk om een dienst live bij te wonen via uw PC, laptop, mobiele telefoon of tablet. Of om maximaal 30 dagen na de plechtigheid de gehele dienst op het gemak nog eens thuis op uw eigen tempo en op een moment waar u zich prettig bij voelt, nog eens terug te kijken.

Hoe werkt het?

Heeft u een persoonlijke code ontvangen? Vul deze dan in onderaan deze pagina en klik vervolgens op 'verder'. U komt uit op een nieuwe pagina waarop u kosteloos de dienst van uw dierbare kunt bekijken (op PC, laptop, mobiele telefoon of tablet). Wilt u graag een bewaarexemplaar van deze dienst ontvangen? Bestel dan in het volgende scherm een DVD of een USB-stick op hoge kwaliteit die u tegen betaling thuis gestuurd krijgt.

U wordt verzocht bij de livestream enkel in te loggen wanneer u behoort tot de kring van familie en naaste vrienden. Indien u besluit in te loggen voor de livestream, vult u hier de inlogcode in die u heeft ontvangen en drukt u op "verder" om de uitzending te bekijken. Wanneer de uitzending niet zichtbaar wordt, kan het zijn dan het maximum van 100 kijkers bereikt is. Enkele uren na afloop van de uitvaart is de opname 30 dagen onbeperkt terug te kijken.

Voer hier uw code in:
foto
Begeleiding
Crematorium Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: +31 (0)43 - 409 3703
Email: info@walpot.net
Uitvaartcentra
Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM), 6229 HX Maastricht
 
Copyright 2021 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Algemene VoorwaardenDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl