walpot
walpot
Slide background

Onze locaties

Foto

Walpot Uitvaartzorg heeft uitvaartcentra in Eijsden, Berg en Terblijt en Maastricht.

Eijsden
Het uitvaartcentrum in Eijsden ligt midden in een natuurlijke omgeving waardoor het rust en kalmte uitstraalt. De natuurlijke materialen vanuit het Mergelland vindt u terug in de inrichting van het gehele uitvaartcentrum. Door het gebruik van koper op de bovenverdieping, de muren van mergel en de overal houten elementen in combinatie met het werken met speelse kleuren in het interieur zoals groen, olijf, geel en paarsblauw wordt er een unieke troostrijke en huiselijke sfeer gecreëerd.

De rouwkamers zijn ruim en bieden verschillende mogelijkheden zoals opbaring op een bed of in een lijkwade. Daarnaast kunt u als nabestaande(n) gebruik maken van een meerurenkamer, hierdoor bent u minder beperkt in tijd bij het bezoeken van uw dierbare.

Bekijk het uitvaartcentrum in Google Streetview

Berg en Terblijt
In onze uitvaartvilla tegenover de H.H. Monulphus en Gondulphuskerk in Berg en Terblijt beschikken wij over twee ruime, moderne rouwkamers. Door natuurlijk daglicht en de warme inrichting hebben wij een huiselijke sfeer gecreëerd. In onze rouwkamers kunt u uw dierbare geheel naar uw wensen laten opbaren.

Maastricht
Ons uitvaartcentrum in Maastricht, tegenover de Theresiakerk, bestaat uit twee moderne rouwkamers. Deze zijn ruim van opzet. Wij hebben de ruimtes aangekleed door het in te richten met frisse, enigszins gewaagde kleurencombinaties. De combinatie van de warme inrichting met natuurlijk daglicht zorgt ervoor dat er een huiselijke sfeer ontstaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u uw eigen accenten kunt toevoegen, bijvoorbeeld door uw eigen muziekkeuze.

Naast de rouwkamers is er in ons uitvaartcentrum in Maastricht ook een ontvangstruimte. Deze ruimtes kunnen worden open gezet waardoor een aula ontstaat voor een afscheidsplechtigheid van 50 tot 70 personen.

Default
foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: 0(031) - 43 - 409 1244
Email: info@walpot.net
Uitvaartcentra
Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden
Tongerseweg 114, 6214 BC Maastricht
P. Debyelaan 25 (MUMC+/azM), 6229 HX Maastricht
Rijksweg 71, 6325 AB Berg en Terblijt
 
Copyright 2019 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Algemene VoorwaardenDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl