walpot
walpot
Slide background

Asbestemming

Foto

Een laatste rustplaats voor uw dierbare. Een plek om te gedenken en herdenken. Het is niet eenvoudig om dit soort belangrijke keuzes te maken in een tijd van verdriet. Dan is het belangrijk dat er iemand naast u staat die u helpt en begeleidt bij het verzorgen van een mooi afscheid. De keuzes die u maakt met betrekking tot asbestemming zijn in veel gevallen heel persoonlijk. Daarbij is de vraag ‘bewaren, verstrooien of gedenken’ heel belangrijk. Uw wens, net als die van uw dierbare, staat hierbij centraal. Wij willen voor u een blijvende herinnering op uw eigen wijze mogelijk maken. 

Bewaren
Ook al is uw dierbare er niet meer, het is fijn om toch een plek te hebben waar u kunt herinneren en gedenken. Dit kan thuis of in onze mooie herdenkingstuin.

Verstrooien
Het is ook mogelijk om uw dierbare te verstrooien op uw eigen gewenste wijze. Een mooi afscheid als blijvende herinnering aan uw dierbare. Of het nou een verstrooiing op het crematoriumterrein, op de Maas of op een eigen persoonlijke plek is. Wij begeleiden en ondersteunen u graag bij de keuzes die u maakt.

Gedenken
Afscheid nemen is ook denken aan mooie herinneringen die u samen heeft beleefd met uw dierbare. In onze mooie tuin beschikken wij over onze eigen unieke gedenkboom. Door een naamblaadje in de boom te hangen, krijgt uw dierbare een blijvende herinnering in onze tuin.

As in sieraden
Uw dierbare altijd dicht bij u dragen is mogelijk wanneer u een deel van de as in een sieraad laat verwerken. Wij zorgen ervoor dat uw dierbare door een mooie ring of een mooie ketting altijd bij uw hart is. 

Default
foto
Begeleiding
Uitvaartverzorging Walpot
Pisartlaan 8
6245 SK Eijsden
Tel.: 0(031) - 43 - 409 1244
Email: info@walpot.net
Uitvaartcentra
Pisartlaan 8, 6245 SK Eijsden
Tongerseweg 114, 6214 BC Maastricht
P. Debyelaan 25 (MUMC+), 6229 HX Maastricht
Rijksweg 71, 6325 AB Berg en Terblijt
 
Copyright 2018 Walpot • Alle rechten voorbehouden • Algemene VoorwaardenDisclaimer
Ontwerp en Realisatie www.advacom.nl